RSS

středa 29. října 2014

Do prdele byl to Snape

 Jednorázovka na téma HP. Severus znásilní Harryho. Jak tohle dopadne? :o 


Autor: Kikča
Slogan: "Tvoje srdce bude vždy jen moje, ubožáku"
Slash páry: HP a SS
Shrnutí:
Harry Potter je v 5.ročníku. Jeho život je vcelku dosti ubohý a zhorší se...
Harry dostane trest od svého "oblíbeného" profesora Snapea. Netuší však že jde o znásilnění.
Řekne někomu onu osudnou noc, kdy si s ním Snape dělal, co chtěl?
Varování: Některé scény jsou nevhodné pro osoby mladší 15-cti let!


  

 

 Do prdele byl to Snape


Harry kráčel po chodbách Bradavického hradu. Tentokrát neměl neviditelný plášt', který by ho ochránil neměl vlastně důvod ho mít. To proč tu ted' kráčí s hlavou skloněnou má své důvody. Za prvé: Harry je pěkný nešika, nechal se na chytit a zrovna....no tím nejhorším profesorem...Snapem. Za druhé: dostal trest.
Měl čekat něco podobného. Kdyby nebyl hloupí a vzal si plášt' možná že by se tomuhle drobnému problému vyhnul.
Čím kráčel níž tím mu byla větší zima. Stěny byli chladnější a temnější. Celkově to tu působilo děsivě ale Harry neměl strach. Prožil mnohé..Voldemort mu vzal všechno...Nejspíš proto na něj toto místo nijak neúčinkovalo. Pomalu se blížil k profesorovým komnatám. Téměř je viděl před sebou. S každým krokem cítil větší napětí. Potily se mu ruce, cítil že brzy omdlí ale vydržel.
Došel ke dveřím. Nadechl se. No tak Harry, přece se nebojíš že ne? Vždyt' to nic nebude stačí jenom držet hubu a dělat to co máš. Těmito slovy si dodal odvahu. Natáhl ruku aby zaklepal, zaváhal zda se nemá vykroutit z trestu a říct že mu prostě nebylo dobře jenže usoudil...No Snape by ho nejspíš zabil. Jde jen o jeden večer to není tak hrozné. Zaklepal na dveře. Čekal. Nic. Zaklepal znova. Nic. Docházela mu trpělivost. Třeba není doma říkal jeho hlásek No jeho smůla. Už už se otáčel že odejde. Najednou se dveře od Snapových komnat otevřeli. Harry v nich spatřil Snapea. Jako obvykle měl svůj pohrdavý obličej naznačujíc že Harryho Pottera nenávidí.
"Dobrý-" ani nestačil pozdravit. Snape Harryho chytil za paži, vtáhl ho dovnitř a přirazil ke zdi. Naklonil svůj obličej k jeho uchu. Cítil jeho horký dech na své kůži. Nemohl však za to, jak rychle zareagoval jeho penis. Cítil jakési napjatí. Harry myslel že každou chvíli omdlí, jak rychle z nechutně přišel k nadrženosti. Toužil po tom aby se mohl aspoň uspokojit...ale ted' to nešlo.
"Co si o sobě myslíte Pottere? Takhle mi tu bouchat na dveře!" zařval mu přímo do ucha Snape. Harry leknutím nadskočil. Hned ho náhlá touha opustila. Jak by on mohl toužit po Snapeovi? Pf...Nenávidí ho a on nenávidí jeho!
"Já...myslel jsem že nejste doma" šeptal tichým hlasem Harry.
"Tak vy jste myslel-" vysmíval se mu Snape "-jak pozoruhodné a myslel váš mozeček na to že třeba počkáte nějakou dobu? Asi ne co?"
"Omlouvám se, pane" šeptal Harry, neměl náladu hádat se s ním.
"Tamhle na stole máte knihu, celou mi jí ted' přepíšete" zavrčel Snape.
Harry došel ke knize. Potěžkal jí. Koukl kolik má stran. To si dělá...Ta kniha měla nejméně 500 stran a on po něm chce aby jí přepsal? Celou? Zbláznil se nebo co? Pohlédl na Snape ale nevypadal že by to byl vtip.
"Vždyt' to má nejméně 500 stran!" řekne nevěřícně "-tohle za jednu noc nepřepíšu."
"Na to jste měl myslet dřív než jste se dostal do maléru, Pottere-" vrčel Snape.
Přikročil k Harrymu. Harry tam stál, jen tak třeštil oči. V jistém smyslu měl pravdu ale...sakra nemohl vymyslet něco lepšího? To by raději vyluxoval celý jeho komnaty než tohle! Snape šel za Harryho. Naklonil svou tvář těsně k jeho uchu. Téměř se dotýkal svými rty jeho kůže. "-pak je to ale jiná možnost".
Harry přerývavě dýchal. Tušil, co mu Snape chce nabídnout "Jaká?" šeptal sotva slyšitelně.
Snape si nejspíš všiml jeho zvláštního chování. Objal ho tak aby dosáhl k zapínaní hábitu. Pomalu ho rozepnul.
Pak se zastavil. "Už vám to dochází?" šeptal Snape.
"A-a-ano" vykoktal Harry.
"Tak si vyberte, Pottere"
Harrymu pomalu docházelo o co tady jde. Snape si s ním jenom zahrává, čeká že řekne ano. Čeká že mu dovolí se ho dotýkat. Harry rychle odskočil od profesora. Zapnul si hábit. Běžel ke dveřím. Chtěl otevřít jenže....byly zamčené. Pohlédl na profesora. S úsměvem mířil k mladému Nebelvírovi. Ten se krčil. Mezitím, co nedával mladý chlapec pozor vzal mu hůlku čehož si nejspíš všiml. Třeštil na něj své zelené oči.
"Harry" šeptal Snape.
Harry se začal neovladatelně třást. Tohle bylo snad horší než kdyby měl mít sex s Brumbálem. Jeho vyhýbání, utíkání, jakákoliv možnost vyhnout se tomuto muži nešla. Měl dokonce pocit že mu stékali po tváři slzy. Snape na něj vyslal kouzlo. Něco co znělo...sakra. Nemůžu se hýbat. Došel až k němu. Tvářil se hodně potěšeně. "Doufám že se dívá tvůj otec-" směje se "-ach bože, jak dlouho jsem po tomhle toužil".
Rozepnul mu hábit. Sáhl na jeho penis, který hned zareagoval. Začal po něm přejíždět. Harry nemohl ani sténat. Nemohl řvát, nemohl dělat vůbec nic. Šíleně se potil. Snažil se cokoliv říct jenže nemohl. Nevěděl, co dělat. Polkl. Hleděl na svého profesora, který si ted' klekl a začal....sakra vždyt' mu ho kouří! Tentokrát Harry opravdu hodně zareagoval. Stékali z něho slzy smíšené s potem. Snape mávl hůlkou a Harry byl rázem připoutaný na posteli. Ted' už mluvit mohl. Oči měl něčím zakryté takže nic neviděl. Někdo mu roztáhl nohy. Šahal na jeho stehna. Hladil ho. A on na všechno reagoval....ale pozitivně. Nechtěl se tomu poddávat jenže jeho tělo reagovalo moc silně. Pak uslyšel šustění látky. Ucítil naběhlí penis ale nebyl to jenom jeho. Celý se začal třást. "uklidněte se, Pottere" štěkl Snape.
Harry se nechtěl uklidnit. Nechtěl! Chtěl prostě pryč. At' toho sakra nechá! "Dost!" vykřikl mezi vzlyky.
Snape se zasmál. Roztáhl jeho nohy tak surově až sykl. Potom do něj surově vnikl. Harry se pod jeho činem celý prohnul. Ted' už plakal na plno.
Jeden příraz,
dva,
tři,
čtyři a takhle to pokračovalo dál.
Společně vyvrcholili ačkoli Harry si přál aby se to nikdy nestalo. Neměl jinou možnost. Byl připoutaný a poměrně kladně reagoval na jeho dotyky. "Tvoje srdce bude vždy jen moje, ubožáku" šeptal mu do ucha Snape.
Rozvázal mu pásku přes oči. Hůlkou zmizli pouta. Harry tiše vzlykal. Profesor lektvarů ho chytil kolem pasu a vyhodil chlapce z pokoje i s oblečením. Zlomyslně se zasmál. "mohl bych ti vymazat pamět' ale to by pak nebyla zábava že?-" šeptal profesor "-stejně ti nikdo neuvěří i kdybys to někomu řekl". Třískl dveřmi a nechal chlapce chlapcem.
Rychle na sebe natáhl hábit. Našel dokonce i hůlku. Potom vyběhl, co nejrychleji ven. Hlavně pryč odtud!

...


V sobotu se člověk budí pozdě ale on celou noc nespal. Myslel na onu scénku. Byl znásilněn a ještě k tomu jeho profesorem, kterého nenáviděl z celého srdce. V hlavě si přemítal stále ty slova: "Tvoje srdce bude vždy jen moje, ubožáku". Nikomu o tom zatím neřekl. Ani dobré jídlo vonící ve Velké síni mu nezlepšilo náladu. Nimral se v jídle. Ron měl naopak velikou chut' k jídlu, cpal se vším co tu bylo. Hermiona mu nadávala. Pak zaostřila zrak na něj. Zamračila se a on už věděl že přijde káraní. Proč by taky jedl? Vždyt' měl důvod nejíst! Pohlédl k učitelskému stolu. Snape tam seděl a vypadal jako by se nic nestalo.

"Si v pořádku? Zatím si nic nesnědl" zeptala se Hermiona
"Hmmm..nemám hlad" zamumlám neslyšitelně.
"měl bys něco sníst" říkala mi.
Hermiona se k němu naklonila. Chytila ho za ruku. "Harry-" a on si vzpomněl na včerejšek. Až moc rychle zareagoval. Prudce vstal a přes celou sín vykřikl "Ne!!". Pak mu došlo, že to řekl nahlas. Polkl a místo omluvy vyběhl ven. Slyšel šeptající hlasy, což ho v téhle chvíli zrovna dvakrát nezajímalo.
Běžel, co mu síly stačili. Když si byl jistý že nikdo není v dohledu pomalu se sesunul podél zdi na zem. Začal tiše vzlykat. Vzpomínal na včerejšek. Bylo to znásilnění ale jemu...jemu se to jistým způsobem líbilo.

Došel až k němu. Tvářil se hodně potěšeně. "Doufám že se dívá tvůj otec-" směje se "-ach bože, jak dlouho jsem po tomhle toužil".
Rozepnul mu hábit. Sáhl na jeho penis, který hned zareagoval. Začal po něm přejíždět. Harry nemohl ani sténat. Nemohl řvát, nemohl dělat vůbec nic. Šíleně se potil. Snažil se cokoliv říct jenže nemohl. Nevěděl co dělat. Polkl. Hleděl na svého profesora, který si ted' klekl a začal....sakra vždyt' mu ho kouří! Tentokrát Harry opravdu hodně zareagoval. Stékali z něho slzy smíšené s potem. Snape mávl hůlkou a Harry byl rázem připoutaný na posteli. Ted' už mluvit mohl. Oči měl něčím zakryté takže nic neviděl. Někdo mu roztáhl nohy. Šahal na jeho stehna. Hladil ho. A on na všechno reagoval....ale pozitivně. Nechtěl se tomu poddávat jenže jeho tělo reagovalo moc silně. Pak uslyšel šustění látky. Ucítil naběhlí penis ale nebyl to jenom jeho. Celý se začal třást. "uklidněte se, Pottere" štěkl Snape.
Harry se nechtěl uklidnit. Nechtěl! Chtěl prostě pryč. At' toho sakra nechá! "Dost!" vykřikl mezi vzlyky.
Proč mu to vlastně udělal? Chtěl se pomstít otci? Vždyt'....on za nic nemůže...
Snape se zasmál. Roztáhl jeho nohy tak surově až sykl. Potom do něj surově vnikl. Harry se pod jeho činem celý zavrtěl. Ted' už plakal na plno.
Jeden příraz,
dva,
tři,
čtyři a takhle to pokračovalo dál.
Z úvah myšlenek ho vyrušil něčí hlas. "Harry si v pořádku?" koukl se. Viděl Hermionu, Rona a....a pár Nebelvírů. Slyšel už i přicházející profesory. Harry prudce vstal. "měli jsme strach" šeptala Giny, přistoupila k němu ale on couvl. Pak přiběhl Brumbál s jeho ředitelkou koleje a....a Snape. S několika dalšími profesory. Harryho pohled zavadil o Snapea, který se tvářil nanejvýš pobaveně.
"Harry" přistoupil k němu Brumbál. Harry se celý třásl. Nezmohl se na odpoved' pouze třeštil oči na svého profesora lektvarů. Brumbál k němu přistoupil ale on couvl. "-uklidni se" domlouval mu. Nakonec se přece jenom uvolnil. Nechal se od nich doprovodit až do Brumbálovi pracovny. Posadil se do křesla. Profesorka jeho koleje, Snape a několik dalších profesorů tam bylo taky. Dokonce i Hagrid. Hermiona s Ronem seděli vedle něho.
Ptali se ho ale on nechtěl...Nechtěl jim to říct...ne před tolika očima. Brumbál nejspíš pochopil jeho obavy. Poslal pár profesorů pryč ale trval na tom že profesorka jeho koleje tam musí být. Hermiona a Ron tam také zůstali a...Snape bohužel také. Harry pohlédl na Snapea. Potom se rozhodl jim konečně říct pravdu.
Všechno jim vylíčil a první reakce byla "On lže!" štěkl Snape "Taková drzost!"
"Uklidněte se, Severusi"
"j-já nelžu" vykoktal Harry "-on mě znásilnil"


1 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Achjo, napsala jsem obsáhlej komentář, ale nějak se mi smazal :/ Ale obsahoval slova jako: libový, dokonalý, lol, moc skvěle akorát úchylný, další a ještě příště prosím šťastné konce!! :D :D

Okomentovat